Contacta’m

Em trobareu a VICGRANOLLERSSANT CUGATBARCELONA

També per videoconferència ON-LINE

Si vols més informació o tens qualsevol dubte, fes-m’ho saber:

Telèfon:   680905804

E-mail:   [email protected]

Instagram:   instagram.com/alexboschsalut

Facebook:   facebook.com/alexboschsalut

LinkedIn:   linkedin.com/in/alexboschsalut

Youtube:   youtube.com/@alexboschsalut

 

FORMULARI DE CONTACTE
Introdueix aquí les teves dades, per favor. Els ítems marcats amb un asterisc (*), són obligatoris per poder tramitar la teva solicitud. Gràcies.

Política de privacitat:

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable Alexandre Bosch Puig-Alsina. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a carrer Sant Antoni, 27 08105, Sant Fost de Campsentelles  o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a [email protected]. Per a més informació sobre protecció de dades, consultar la nostra Política de Privacitat.

Àlex Bosch - Entrenador de Salut