Àlex Bosch – Entrenador de Salut

Cartell taller de fermentats

Taller de fermentació: Kèfir d’aigua i Kimchi

Taller pràctic on aprendràs a realitzar de manera amena i dinàmica un Kèfir d’aigua i un Kimchi, que a més, t’emportaràs.

Els aliments probiòtics com el Kèfir d’aigua o el Kimchi, ajuden a regular la nostra microbiota intestinal, facilitant la digestió i la funció del nostre sistema immunitari.

El Kèfir d’aigua és una beguda fermentada que es realitza a partir de fruita i sucre, la qual cosa permet la fermentació d’un cultiu de bacteris, coneguts com nòduls. Aquest és rica en bacteris acidolàctics (probiòtics), antioxidants i altres postbiòtics (substàncies resultants de la fermentació dels probiòtics).

El Kimchi és un fermentat a base de diferents tipus de verdures, sal i algunes espècies (habitualment orientals, ja que el seu origen és coreà, però es poden fer versions més mediterrànies, si es vol). El resultat és un encurtit de gust salat, àcid i opcionalment picant, ric en bacteris acidolàctics. Aquest és ric en sulforafans i altres compostos vegetals que la fermentació fa més disponibles i que ajuden a la digestió, la depuració del fetge i a regular les hormones, entre d’altres.

On: La Cookessa Bio. c/ Ponent 25, 08401 Granollers

Quan: Dissabte 21 de gener de 10h a 12h

Inscripcions: 15,90€ via Bizum al 610711924

Àlex Bosch - Entrenador de Salut
×