Àlex Bosch – Entrenador de Salut

Dsc 7239

S’acosten novetats aquest 2019 i m’agradaria poder-les compartir amb tu!

Ja estem a punt d’acabar l’any i és el moment toca fer repàs i replantejar objectius de cara a l’any nou que tenim a les portes. Com ja sabreu els que em seguiu, últimament no he estat molt actiu en el bloc de la meva pàgina web, ja que aquest 2018 tenia altres projectes per mi, que m’han mantingut apartat de l’escriptura. Pel mateix motiu, a no ser que ens haguem vist a consulta, farà temps que no rebeu cap correu meu… això canviarà.

De cara a aquest 2019 tinc un nou projecte en ment que tinc ganes de compartir amb tu! Es tracta d’un projecte que fa temps que està prenent forma. Els que heu vingut a la consulta els últims mesos ja heu rebut un primer esbós, de manera resumida: els 25 PUNTS BÀSICS PER A LA SALUT. La idea, però, és anar ampliant aquest document fins a que esdevingui un llibre, on cada punt sigui un capítol.

Aprofundint en la idea que la Salut és un conjunt que engloba Cos, Ment, Entorn i Essència, compartiré amb vosaltres de manera detallada i senzilla, què és una alimentació saludable i quins altres factors, més enllà del menjar, són interessants a tenir en compte. Per anar obrint boca, us faig un petit resum dels capítols que inclourà:

La base de la nutrició: els 10 grups principals d’aliments
1) Verdures i bolets
2) Fruites
3) Fruits secs
4) Llavors
5) Llegums
6) Cereals i pseudo-cereals
7) Carn
8) Peix
9) Ous
10) Làctics

Aliments complementaris: 5 grups més, interessants a tenir en compte
11) Encurtits i fermentats
12) Espècies i infusions
13) Algues
14) Olis i altres grasses
15) Edulcorants naturals sans

Altres factors a tenir en compte més enllà dels aliments:
16) Consum d’aigua i altres líquids
17) Quantitat de menjar necessària
18) Menjar a poc a poc, la importància de mastegar
19) Moure’s freqüentment, fer exercici físic
20) Activitats a l’aire lliure, respirar i la importància del sol
21) Activitats i un entorn que ens reportin satisfacció, benestar i serenitat
22) Autoestima i un entorn social positiu
23) Descansar i dormir les hores necessàries
24) Re-aprendre a fer cas de la intuïció
25) No tenir pressa a l’hora de fer canvis d’estil de vida ni voler fer-ho perfecte

La idea és cada mes compartir-vos informació d’un o varis punts dels anteriors en profunditat, on parlarem sobre les evidències que hi ha sobre la seva implicació amb la salut personal, desmuntant mites que volten pel món nutricional i donant idees, receptes i exercicis senzills per anar fent petits canvis cap a un estil de vida cada cop més sa.

Així, els que em seguiu a través del Newsletter, anireu rebent de forma exclusiva els capítols del llibre a mesura que aquest vagi prenent forma… de manera gratuïta! Perquè estic agraït amb el vostre suport durant aquests anys i perquè crec que aquesta informació és massa valuosa com perquè no arribi a tothom, aquest és el meu regal per a vosaltres de cara al 2019!

Per inscriure-us a la Newsletter i rebre aquest regal, ompliu el formulari que trobareu aquí i assegureu-vos de clicar les dues caselles sota.

Bones festes i SALUT!

Àlex Bosch - Entrenador de Salut
×