Àlex Bosch – Entrenador de Salut

Neurociències aplicades: meditació i altres eines per la salut

Curs de Neurociències Aplicades: Meditació i altres eines per la salut

La nostra ment és meravellosa, una eina extraordinària de l’evolució, que ens ha donat unes capacitats extraordinàries de previsió, planificació i aprenentatge, entre d’altres. Però si no sabem com utilitzar-la, fàcilment se’ns pot girar en contra i fer-nos més mal que bé.

Avui en dia, vivim en un món frenètic: feina, estudis, família, casa, salut, gestions… és fàcil que ens sentim sobrepassats amb tantes coses a tenir en compte. En aquest entorn tan diferent del que va evolucionar la nostra ment, aquesta capacitat de recordar o anticipar tot el que pot anar malament que ens va fer sobreviure en el passat, pot causar-nos un seguit de preocupacions sense fi, que poden acabar afectant el nostre benestar i la nostra salut.

Vine a la xerrada gratuïta el dimarts 26 de setembre a les 19h per a conèixer més sobre tot el que et pot aportar aquest curs.

Les últimes investigacions en neurociències han demostrat que hi ha tot un seguit de tècniques (tradicionals i modernes) de meditació, mindfulness, relaxacions, respiracions, visualitzacions, PNL, autohipnosis,… que ens ensenyen a fer-nos amos de la nostra ment, perquè puguem utilitzar-la al nostre favor i, així, aprendre a gestionar millor l’estrès, les emocions i els pensaments.

Aquest curs t’aportarà, de forma senzilla, la base teòrica de les neurociències per comprendre com funciona la nostra ment i el perquè tenim tendència a reaccionar de certes maneres, i tot un seguit d’eines pràctiques fàcils d’aplicar en el teu dia a dia, per estar més sa i feliç.

Horari:
Els dimarts de 19h a 20h

On:
Blank2 (C/ Miramarges 6, Vic)

Preu:
45€/ mes
*descompte especial si pagues tot el trimestre d’un cop

Inscripcions a:
Blank Salut: 654 955 536 o [email protected]

Àlex Bosch - Entrenador de Salut
×