Àlex Bosch – Entrenador de Salut

Copy id 100120661 e1375897986519

Coneixes el Kinesiotape?

El Kinesiotape és un tipus d’embenat que neix de la mà del japonès Kenzo Kase i combina conceptes de diferents teràpies tals com: la Kinesiologia, la Osteopatia i la Medicina Tradicional Xinesa.

Es basa en la premissa de no limitar el moviment com fan els embenats rígids o compressius que habitualment estem acostumats a utilitzar, si volem aconseguir una recuperació funcional màxima. Està format d’una malla de fibres de cotó elàstic en forma de ona amb una cola hipoalergènica (fet que fa que pràcticament tothom els pot utilitzar) que col·locada en el lloc i de la manera correctes aconsegueixen: potenciar o relaxar la musculatura, fer arribar més sang i limfa per tal d’ajudar a desinflamar tot tipus d’afeccions, ajudar a la consolidació de esquinços i tractar punts o segments orgànics seguint un nervi o meridià d’acupuntura.

Kinesiotaping o embenats neuromusculars [més informació]

Actualment està molt de moda, ja que tots hem vist les “tires de colors” que porten atletes, jugadors de futbol o basquet i altres esportistes d’elit. Però no només funciona per a esportistes, sinó que és molt útil per a tot tipus de problemes quotidians.

Per a més informació CONTACTA AQUÍ

Àlex Bosch - Entrenador de Salut
×