Àlex Bosch – Entrenador de Salut

Copy alc2b7lc3a8rgies e1376154341251

Deixa de preocupar-te per les al·lèrgies

Tens al·lèrgies i no saps què més fer perquè no et molestin? Contràriament al què habitualment es creu, hi ha tractaments que poden eliminar les al·lèrgies. No pal·liar-les, sinó curar-les.

Una al·lèrgia és una reacció exagerada del nostre sistema immunitari davant d’un factor inert (que habitualment no hauria de generar cap reacció). És com si el nostre sistema de defensa estigués mal programat i ataqués aquest element, tal com ho faria davant d’una infecció.

La teràpia que utilitzo busca trobar l’origen de l’al·lèrgia i fer que el sistema immunitari deixi de reconèixer l’al·lergen com a un agent extern al qual se l’ha d’atacar. D’aquesta manera desapareixen els símptomes.

Conjuntament amb el canvi d’alguns hàbits de vida és una tècnica molt ràpida i efectiva en tot tipus d’al·lèrgies (àcars de la pols, pòl·lens varis, pèls d’animals, fongs, clor, lactosa, gluten, fruits secs i aliments varis, entre altres). El tractament no presenta efectes secundaris i és apte per a tots els públics (nadons, embarassades, ancians, …).

Per a més informació CONTACTA AQUÍ

Àlex Bosch - Entrenador de Salut
×