Xerrada «Com sobreviure als excessos de les festes Nadalenques»

S’acosten les festes! Nadal, Sant Esteve, Cap d’any, Reis,… Retrobaments esperats amb família i amics, regals, bons àpats! Però, a vegades, aquests àpats copiosos són difícils de digerir (pel menjar i algun dels comensals). I si hi sumem l’alcohol, els dolços, dormir poc,… serà capaç d’aguantar-ho el nostre cos? 

En aquesta xerrada analitzarem quins són els errors més comuns, què provoquen en el nostre cos i què podem fer per minimitzar o contrarestar els seus efectes, com ara tot un seguit d’hàbits, trucs i receptes que ens ajudaran a desempatxar-nos i a que puguem gaudir de debò d’aquestes festes Nadalenques.

Com a regal de Nadal, us deixo aquesta mini-xerrada sobre hàbits i trucs per gaudir d’aquestes festes sense patir-ne (massa) les conseqüències.

Espero que us agradi!

Bones festes a tothom!

Descarrega’t les diapositives fent clic al botó:

 

Altres recursos:

Àlex Bosch - Entrenador de Salut