Eva

Gracias Àlex, porque mi vida cambió después de visitarme contigo. Me diste fuerza, esperanza, consejos y me hiciste mejorar muchísimo mi salud… 1000 GRACIAS porque cambiaste mi vida con tan solo 3 visitas.

Lourdes

Un buen profesional a nivel conocimientos y con mucho interés en la persona y sencillez en el trato.

Lídia

Vaig venir pel meu fill i li va anar molt bé. N’estic molt contenta i si li torna a passar segur que tornaré a venir.

Alberto

Álex es muy profesional y tiene un conocimiento extenso sobre los temas que trata. Siempre con respeto por el proceso personal de cada uno, acompaña en el camino hacia la curación.

Jordi

Fent petits canvis guiats per l’Àlex i amb una mica de paciència, aconseguirem una qualitat de vida que no teníem. No calen grans esforços, sols canviar la rutina de la dieta. Amb el temps, formarà part de la nostre vida i no voldrem ni sentir a parlar de la rutina d’abans.

Dolors

Portava casi 2 anys de visites repetides al CAP sense cap resultat positiu. Estava preocupada i una mica resignada a tenir una malaltia reumàtica. Però el tractament i recomanacions que em va donar l’Àlex m’han fet desaparèixer dolors i temors. Molt recomanable!

Vero

Venia una mica escèptica, però l’atenció i els resultats han estat tan bons, que només puc recomanar-vos. Moltes gràcies per tot!

Joan

Tracte impecable i professional, entrevista prèvia excel·lent per a aprofundir en la situació exposada i per fer-me entendre diversos mecanismes digestius que desconeixia. Definitivament recomanable.

Miquel

Professionalitat i eficàcia juntament amb comprensió i afecte. Símptomes que no sabies que tenien relació, de cop prenen sentit en conjunt, i aconsegueixes respostes als teus problemes de salut de tot tipus. L’Àlex proposa tractaments holístics per atenuar-los i retrobar l’equilibri que tots tenim a dins. Sens dubte, del tot recomanable!

Rosa

Realment, he trobat una visió amorosa, professional i holística, amb una proposta de canvi efectiva pel meu sobrepès.
Gràcies!

Maïna

Hem utilitzat els serveis vàries vegades en els últims anys, tant pels adults com pels nostres fills (8 i 6 anys), i ens ha agradat molt el tracte de l’Àlex, la seva atenció i sobretot la visió holística sobre el pacient. En general hem aconseguit millora sobre els temes que hem consultat, i de forma més àmplia, adaptar la nostra dieta per solucionar desequilibris a llarg termini, de forma sana i natural. Gràcies!

Maria

Sempre valoro molt la professionalitat i l’empatia dels especialistes vers els seus pacients. La combinació de les dues és ideal i, si és de manera equilibrada, és exitosa. També valoro molt el fet que per al pacient busqueu sempre la solució més avantatjosa -si és possible- en termes econòmics, vull dir. En el vostre centre he trobat tot això; no es troba a tot arreu.