Política de Privacitat en Xarxes Socials

POLÍTICA DE PRIVACITAT EN XARXES SOCIALS

En compliment del que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que les dades personals proporcionades mitjançant aquest canal seran tractades per Alexandre Bosch Puig-Alsina (Responsable del Tractament), amb la finalitat de gestionar la consulta que ens pugui realitzar per la xarxa social.

No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal, ni es realitzarà cap transferència internacional sense el seu consentiment previ. Així mateix, s’informa que pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i les de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a Alexandre Bosch Puig-Alsina a la direcció carrer Sant Antoni, 27, 08105 Sant Fost de Campsentelles , (Barcelona) o enviant un correu electrònic a [email protected], junt amb una fotocòpia del seu DNI o document anàleg en dret, indicant el tipus de dret que vol exercir. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat de control en agpd.es.

En tot cas, si vostè remet informació personal per la xarxa social, empresa lAlexandre Bosch Puig-Alsina quedarà exempta de responsabilitat en relació a les mesures de seguretat aplicables a la present plataforma, havent l’usuari en cas de voler conèixer-les, consultar les corresponents condicions particulars de la xarxa en qüestió.